TRAŽIŠ? NAĐI.

MRAMOR DAJČIĆ

Proizvodnja, obrada, ugradba, montaža, kamena, mramora, granita, kameni kompozit, Istra
Naziv poslovnog subjekta:    MRAMOR DAJČIĆ
Adresa:   Industrijska zona Bibići
                52342   Vodnjan
Općina  Svetvinčenat
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Branko Dajčić
www.mramor-dajcic.hr
http://www.evodnjan.info/mramor-dajcic/
RADNO VRIJEME: PON - PET: 08:00 - 16:00
O NAMA

MRAMOR DAJČIĆ ISTRA

 
POVIJEST TVRTKE

Osnovana kao obiteljska tvrtka, 80-ih je ručnim alatom stjecala svoje iskustvo, no vrlo se brzo razvila zahvaljujući neprestanim moderniziranjem strojeva u novom proizvodnom pogonu od 1000 m2 koji se nalazi u Industrijskoj zoni Bibići.
 
TVRTKA DANAS

Danas, uz suvremenu tehnologiju, ali i dalje poštivajući zanatsku tradiciju, Mramor Dajčić je renomirana tvrtka u izradi i ugradnji kamena, mramora i granita te ambiciozno planira nove i zahtjevne poslove što je rezultat dosadašnjih referenca s područja cijele Hrvatske.
 
Izrađujemo kamene elemente prema narudžbi od visokokvalitetnog kamena, mramora, granita i industrijskog kompozita, te vršimo izmjeru i montažu stepeništa, podova, fasada, grobnica i spomenika, bazena i sličnih proizvoda.  


DJELATNOSTI

Mramor Dačić d.o.o. je tvrtka koja okuplja tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom obrade i montaže kamenih elemenata, održavanja, čišćenja i zaštite svih vrsta kamenih površina na području cijele Hrvatske.
Poštujući tradiciju, suvremenom tehnologijom od sirovog kamena stvaramo kvalitetan finalan proizvod pogodan za uređenje svih interijera i eksterijera, kako tradicionalnih, tako i suvremenih.
 

PROIZVODI I USLUGE

 
Izrada stepeništa, podova, fasada, grobnica, kupaonskih i mnogih drugih elemenata od visokokvalitetnog kamena, mramora, granita i industrijskog kompozita.Nudimo širok asortiman kamena, mramora, granita i industrijskog kompozita, te dekorativnu obradu i ugradnju kamenih elemenata.
Sve vrste materijala pogledajte na MATERIJAL - MRAMOR DAJČIĆ

REFERENCE

Dugogodišnje iskustvo naših zaposlenika i ljubav prema ovom poslu jamče vrhunsku kvalitetu izrade kamenih elemenata koristeći najkvalitetnije materijale, o čemu svjedoče brojne reference i radovi s područja cijele Hrvatske.

- Hotel Casino Mulino, Buje - Stepeništa, razna opločenja podova i fasada, erte, rubni kamen bazena, prozorske klupice

- Hotel Histria, Pula - Stepeništa, rubni kamen bazena

- Villa Kristina - Kompletna izgradnja kuće za odmor

- Privatna kuća, Rovinj - Oblaganje fasade, zidova, pročelja

- Privatna kuća, Poreč - Opločenja i izgradnja kamenih stepeništa
 

Ostale reference i naše radove s fotografijama pogledajte na našoj internet stranici Mramor Dajčić  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"MRAMOR DAJČIĆ" se nalazi u ovim kategorijama
Proizvodnja, obrada, ugradba, montaža, kamena, mramora, granita, stepeništa, podovi i fasade, erte, konzole, obiteljske grobnice, spomenici, rubni kamen bazena, klupčice, poklopnice, klesani kamen za zidove, radne površine, kupaonski elementi, obloge za kamin, kameni kompozit, Istra

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se