TRAŽIŠ? NAĐI.

MRAMOR DAJČIĆ

Proizvodnja, obrada, ugradba, montaža, kamena, mramora, granita, kameni kompozit, Istra

GALERIJA MATERIJALA

Nudimo širok asortiman kamena, mramora, granita i industrijskog kompozita, te dekorativnu obradu i ugradnju kamenih elemenata.


Prirodni kamen je tradicionalni građevinski materijal koji se danas, kao i u prošlosti, najčešće koristi za oblaganje zidova, stupova, stepenica, kamina, šankova i slično. Upotreba kamena, kao zidne obloge, obogaćuje vizualno prostor, a kao dekorativni izričaj, može varirati od jednostavnog minimalističkog do raskošnog stilskog.
 
 
 
 
 
Na navedenim linkovima možete pronaći detaljne informacije i fotografije materijala. Sve materijale koji nisu prikazani na stranicama dobavljamo po narudžbi.

IZRADA KAMENIH ELEMENATA PREMA NARUDŽBI, MJERENJE I MONTAŽA

Od visokokvalitetnog kamena, mramora, granita i industrijskog kompozita

GALERIJA MATERIJALA

Kamen, mramor, granit, industrijski kompozit te dekorativna obrada i ugradnja kamenih elemenata POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"MRAMOR DAJČIĆ" se nalazi u ovim kategorijama
Proizvodnja, obrada, ugradba, montaža, kamena, mramora, granita, stepeništa, podovi i fasade, erte, konzole, obiteljske grobnice, spomenici, rubni kamen bazena, klupčice, poklopnice, klesani kamen za zidove, radne površine, kupaonski elementi, obloge za kamin, kameni kompozit, Istra

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se