InCage Sport Centre

Funkcionalni trening, personalni trening, kettlebell, trx, clubbels, tacfit, crossfit
Naziv poslovnog subjekta:    InCage Sport Centre
   098/580-90... klikni za broj
Adresa:   Via limido dele roje 31
                52216   Vodnjan
Općina  Galižana
Županija:   Istarska
E-mail:  
denny.mosc... klikni za email

Kontakt osoba:   Denny Moscarda
www.evodnjan.info/incage-sportcentre
Pridruži se
O NAMA

Dobrodošli u InCage Sport Centre !!!


InCage Sport Centre nalazi se u Galižani, a ono što ga razlikuje od svih ostalih fitness centara je to što nudi mogućnost treniranja od rekreativaca neovisno o dobi i spoli, pa tako do profesionalaca, neovisno o kojem sportu se radi.

Na raspolaganju su Vam borilački sportovi uz profesionalan tim Zelg Galešića, svjetskog Taekwon-do prvaka te trostrukog Europskog Taekwon-do prvaka. Pod vodstvom tima Zelga Galešića nudimo MMA, KICKBOXING, TAEKWON-DO, KRAV MAGA. Uz profesionalni pristup borilačkog i kondicijskog tima treninzima možete dostići vrhunsku kondiciju. 

U najsuvremenije opremljenoj dvorani borilačkih sportova u Hrvatskoj treninzi su namijenjeni rekreativcima i profesionalcima. Treninzi borilačkih sportova su otvoreni za sve uzraste, dob i spol, a bez obzira na borilački sport naša vrata otvorena su za kondicijske treninge, personalne treninge ili rehabilitaciju uz funkcionalni trening.

Naime, funkcionalni trening čista je suprotnost klasičnom treningu u teretani. Rekviziti koji se koriste za funkcionalni trening su girje (kettleball), medicinske lopte, gimnastičke karike, pliometrijske kutije različitih dimenzija, konopi, vijače, elastične trake, a tu je i naravno veliki repertoar vježbi koje se izvode samo sa težinom vlastitog tijela. Pravi funkcionalni trening je kompletan način treniranja jer se istodobno radi na snazi, kondiciji, eksplozivnosti, brzini i izdržljivosti.

U ljetnim mjesecima pokreću se i borilački kampusi koji predstavljaju spoj turizma i sporta s naglaskom na zdravu prehranu, sport i druženje.

Za više informacija slobodno nam se obratite putem poziva ili e-mailom na koji ćemo nastojati odgovoriti u najkraćem roku.


Dragi rekreativci i profesionalci šaljemo Vam sportski pozdrav!


DJELATNOSTI

* Borilački sportovi
* Fitness centar
* Funkcionalni trening


Pogledajte video snimke naših treninga
NOVO! NOVO! NOVO! U našim prostorima možete koristiti i saunu!

PROIZVODI I USLUGE

Funkcionalni trening ima mnogobrojne prednosti, a ovim putem izdvajamo:

- Povećanje svih triju energijskih sustava
- Poboljšanje kompozicije tijela
- Povećanje mišićne mase i snage
- Povećanje radnog kapaciteta vježbanja
- Raznolikost trening programa

REFERENCE


  KONTAKTIRAJTE TVRTKU
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Hvala Vam, ako kažete da ste nas pronašli na eistra.info
"InCage Sport Centre" se nalazi u ovim kategorijama
funkcionalni trening, borilački sportovi, fitness centar, funkcionalna dvorana, individualni treninzi, personalni trening, kettlebell, trx, clubbels, tacfit, crossfit, galižana, rehabilitacija, sportovi, RKC instruktor, istra, borilački kampusi

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se